12 травня було проведено відкритий урок з учнями 5-Б класу, присвячений 8 і 9 травня – Дню пам’яті та примирення, та Дню Перемоги над нацизмом.

Архипчук Д., Момот М., Салгереєва А. та Кармаш А. розповіли про початок глобального військового конфлікту в історії Землі. Скоростецький Е., Гончаров В., Гончаров Н. наголосили, що Велика Вітчизняна війна була боротьбою за право на вільне життя, за свою землю, за гідне майбутнє.

Шафір Є., Присняк З., Шевчук Д., Самотуга І. розказали про воєнні дії Другої світової війни на території України. Про внесок України в перемогу у Великій Вітчизняній війні повідомили Гуревич С. та Гінчук А.. Кметь М. та Тесленко В. підкреслили, що за перемогу над силами агресії, за трагічні помилки і прорахунки військово-політичного керівництва  український народ заплатив дорогу ціну .

Підсумувала виступ учнів директор школи Мішньова С.О., яка закликала пам’ятати ці святкові для нас дні та бути вдячними нашим дідам-прадідам за чисте мирне небо та можливість самостійно будувати нашу державу.

 Вчитель української мови та літератури

 Тишковська М. Л.